Om Norton Business Suite-søk

Du kan bruke Norton Business Suite-søk til å beskytte datamaskinen mot alle typer virus og ukjente trusler, ved hjelp av oppdaterte virusdefinisjoner. Programmet søker også gjennom all Internett-aktivitet som foregår på datamaskinen, slik at den beskyttes mot Internett-baserte trusler som utnytter programvaresvakheter.

Norton Business Suite utfører flere typer søk automatisk, for å beskytte datamaskinen mot de nyeste truslene. Du kan også kjøre flere søk manuelt.

Ved å velge Norton Business Suite kan du kjøre følgende typer søk:

Datamaskinsøk

Datamaskinsøk bruker de nyeste virusdefinisjonene på datamaskinen.

Hvis du har mistanke om at datamaskinen er infisert, kan du kjøre tre ulike typer søk manuelt for å forhindre virusinfeksjon. Du finner disse tre søketypene under Datamaskinsøk : Hurtigsøk, Fullstendig systemsøk og Egendefinert søk.

Insight nettverkssøk

Insight nettverkssøk bruker virusdefinisjonene som er tilgjengelige lokalt og i skyen. Insight nettverkssøk oppdager mistenkelige eller sårbare filer på datamaskinen, ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Norton Business Suite utfører kun Insight nettverkssøk hvis alternativet Insight-oversikt er aktivert. Insight-oversikt er som standard aktivert.

Du kan se alternativet Insight-oversikt under Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

Søk på Facebook-veggen

Med Søk på Facebook-veggen kan du søke gjennom koblinger og URLer på Facebook-profilen din.

Når du klikker på alternativet Søk på Facebook-veggen, åpner Norton Business Suite Facebook i nettleseren. Når du har logget på Facebook, ber Norton Safe Web deg om tillatelse til å inkludere Norton Safe Web-appen og søke på Facebook-veggen. Du kan bruke alternativet Gå til app til å inkludere Norton Safe Web-appen på Facebook.

Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot nye trusler ved å kjøre fullstendige systemsøk mens datamaskinen er inaktiv.

Om Datamaskinsøk

Om Insight nettverkssøk

Om Søk på Facebook-veggen

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910793_N360_Business_CC_2014_no_no