Endre brannmurregler for en IP-adresse

Du kan redigere brannmurreglene for en IP-adresse, som gjelder spesielt for én nettverksplassering.

Endre brannmurregler for en IP-adresse

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering i menyen Redigeringsinnstillinger velger du innstillingen for Tilkoblingsblokkering som du vil endre innstillingene for en IP-adresse i.

5. I menyen Vis klikker du på Soner og velger en rad med tilgangsinnstillingene for en IP-adresse du vil endre.

6. Klikk på Rediger.

7. I vinduet Rediger adresse redigerer du det nødvendige.

8. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18928903_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017