Fjern brannmurregel for en IP-adresse

Du kan fjerne brannmurregelen for en IP-adresse, som gjelder spesielt for én nettverksplassering.

Fjern brannmurregel for en IP-adresse

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du en Tilkoblingsblokkering-innstilling.

5. Klikk på Soner i menyen Vis.

6. Velg raden med de spesifikke tilgangsinnstillingene for en IP-adresse i ruten Vis, og gjør så ett av følgende:

• Klikk på Fjern, og klikk på Fjern igjen i bekreftelsesvinduet.

• Klikk på alternativet - ved siden av IP-adressen du vil fjerne, og klikk Fjern igjen i bekreftelsesvinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18928902_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/02/2017