Endre tilgangsinnstillingene for en tjeneste

Du kan fjerne tilgangsinnstillinger og spesifikke tilgangsinnstillinger som du har angitt for en tjeneste, i vinduet Tilkoblingsblokkering.

Du kan imidlertid ikke fjerne alle standardinnstillinger for Tilkoblingsblokkering som vises på listen.

Fjern alle tilgangsinnstillinger for en tjeneste

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil fjerne innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

5. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

6. Velg én av følgende kategorier:

Innkommende

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for innkommende tilkoblinger som bruker tjenesten.

Utgående

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for utgående tilkoblinger som bruker tjenesten.

7. Velg tjenesten i ruten Vis, og gjør så ett av følgende:

• Klikk på Fjern.

• Klikk på minustegnet ( - ) ved tjenestenavnet.

8. Klikk på Fjern i bekreftelsesvinduet.

Fjerner en enkelt tilgangsinnstilling for en tjeneste

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil fjerne innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

5. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

6. Velg én av følgende kategorier:

Innkommende

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for innkommende tilkoblinger som bruker tjenesten.

Utgående

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for utgående tilkoblinger som bruker tjenesten.

7. Velg raden med de spesifikke tilgangsinnstillingene for en tjeneste i ruten Vis, og gjør så ett av følgende:

• Klikk på Fjern.

• Klikk på minustegnet ( - ) ved tjenestenavnet.

8. Klikk på Fjern i bekreftelsesvinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18928900_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/02/2017