Endre tilgangsinnstillingene for en tjeneste

Du kan redigere følgende tilgangsinnstillinger for en tjeneste:

• Tilgangsinnstillinger

• Angi tilgangsinnstillingene

• Standard tilgangsinnstillinger

Endre tilgangsinnstillingene for en tjeneste

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

5. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

6. Velg én av følgende kategorier:

Innkommende

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for innkommende tilkoblinger som bruker tjenesten.

Utgående

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for utgående tilkoblinger som bruker tjenesten.

7. I ruten Vis velger du raden med tjenestenavnet, og så klikker du på Rediger.

8. Utfør ønskede endringer i dialogboksen Endre tjeneste.

9. Klikk på Lagre.

Endre spesifikke tilgangsinnstillinger for en tjeneste

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

5. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

6. Velg en tjeneste du vil endre spesifikke tilgangsinnstillinger for i en av kategoriene Innkommende og Utgående.

7. I ruten Vis velger du raden som inneholder de spesifikke tilgangsinnstillingene for programmet, og så klikker du på Rediger.

8. Utfør ønskede endringer i vinduet Endre tjeneste.

9. Klikk på Lagre.

Endre standard tilgangsinnstillinger for en tjeneste

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere innstillinger for Tilkoblingsblokkering for.

5. Velg et Programmer fra menyen Tjenester/porter.

6. I kategorien Innkommende eller Utgående, velger du raden med de spesifikke tilgangsinnstillingene til programmet i ruten Vis, og så klikker du på Endre.

7. I vinduet Standardhandling for <Service Name>, velger du ett av disse alternativene:

Tillat

Tillater nettverkstilkoblingene for tjenesten.

Blokker

Blokkerer nettverkstilkoblingene for tjenesten.

8. Klikk på Lagre.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.