Fjern tilgangsinnstillinger for et program

Du kan fjerne følgende tilgangsinnstillinger som du har angitt for et program, i vinduet Tilkoblingsblokkering :

• Tilgangsinnstillinger for et program

• Angi tilgangsinnstillinger for et program

Du kan imidlertid ikke fjerne alle standardinnstillinger for Tilkoblingsblokkering som vises på listen.

Fjern tilgangsinnstillinger for et program

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil fjerne tilgangsinnstillinger for.

5. Klikk på Programmer i menyen Vis.

6. I ruten Vis velger du programnavnet, og så gjør du ett av følgende:

• Klikk på Fjern.

• Klikk på minustegnet (-) ved programnavnet.

7. Klikk på Fjern i bekreftelsesvinduet.

Fjern spesifikke tilgangsinnstillinger for et program

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil fjerne tilgangsinnstillinger for.

5. Klikk på Programmer i menyen Vis.

6. Velg én av følgende kategorier:

Innkommende

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for innkommende tilkoblinger som bruker programmet.

Utgående

Her kan du angi tilgangsinnstillinger for utgående tilkoblinger som bruker programmet.

7. Velg raden med de spesifikke tilgangsinnstillingene, og gjør ett av følgende:

• Klikk på Fjern.

• Klikk på minustegnet (-) ved de spesifikke tilgangsinnstillingene for programmet.

8. Klikk på Fjern i bekreftelsesvinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18928897_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 31/01/2017