Rediger tilgangsinnstillingene for et program

Du kan redigere følgende tilgangsinnstillinger for et program:

• Loggførings- og varslingsinnstillinger

• Bestemte tilgangsinnstillinger

• De standard tilgangsinnstillingene du konfigurerte for programmet

Endre Loggførings- og varslingsinnstillinger for et program

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere.

5. Velg et Programmer fra menyen Vis.

6. Velg et program du ønsker å endre.

7. I ruten Vis velger du raden med programnavnet, og så klikker du på Rediger.

8. I vinduet Rediger program kan du modifisere loggføringsinnstillingene. Velg mellom følgende alternativer:

Overstyr globale loggføringsinnstillinger

Velg avkrysningsboksen Overstyr globale loggføringsinnstillinger for å velge innstillinger for loggføring.

Loggfør tillatte innkommende tilkoblinger

Registrerer alle tillatte innkommende tilkoblinger som bruker programmet.

Loggfør tillatte utgående tilkoblinger

Registrerer alle tillatte utgående tilkoblinger som bruker programmet.

Loggfør blokkerte innkommende tilkoblinger

Registrerer alle blokkerte innkommende tilkoblinger som bruker programmet.

Loggfør blokkerte utgående tilkoblinger

Registrerer alle blokkerte utgående tilkoblinger som bruker programmet.

9. I vinduet Rediger program kan du modifisere varslingsinnstillingene. Velg mellom følgende alternativer:

Overstyr globale varslingsinnstillinger

Velg avkrysningsboksen Overstyr globale varselinnstillinger for å velge innstillinger for varsler.

Varsle meg om tillatte innkommende tilkoblinger

Viser et varsel for alle tillatte innkommende tilkoblinger som bruker programmet.

Varsle meg om tillatte utgående tilkoblinger

Viser et varsel for alle tillatte utgående tilkoblinger som bruker programmet.

Varsle meg om blokkerte innkommende tilkoblinger

Viser et varsel for alle blokkerte innkommende tilkoblinger som bruker programmet.

Varsle meg om blokkerte utgående tilkoblinger

Viser et varsel for alle blokkerte utgående tilkoblinger som bruker programmet.

10. Klikk på Lagre.

Endre spesifikke tilgangsinnstillinger for et program

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere de spesifikke tilgangsinnstillinger for.

5. Velg et Programmer fra menyen Vis.

6. Velg et program du vil endre spesifikke tilgangsinnstillinger for.

7. I ruten Vis velger du raden som inneholder de spesifikke tilgangsinnstillingene for programmet, og så klikker du på Rediger.

8. I vinduet Rediger adresse redigerer du det nødvendige alternativet.

9. Klikk på Lagre.

Endre standard tilgangsinnstillinger for et program

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Tilkoblingsblokkering.

4. I vinduet Tilkoblingsblokkering, i menyen Endre innstillinger, velger du nettverksplasseringen du vil redigere de standard tilgangsinnstillinger for.

5. Velg et Programmer fra menyen Vis.

6. Velg raden med de spesifikke tilgangsinnstillingene til programmet i ruten Vis.

7. Klikk på Rediger.

8. I vinduet som vises, velger du ett av disse alternativene:

Tillat

Tillater nettverkstilkoblingene for tjenesten.

Blokker

Blokkerer nettverkstilkoblingene for programmet.

Spør

Sier i fra i et varslingsvindu.

Du kan velge om brannmuren må tillate eller blokkere nettverkstilkoblinger som bruker programmet.

9. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18928896_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016