Norton-produktets snarveimeny

Hurtigmenyen i Norton-produktet gir enkel tilgang til Norton-programmet og dets funksjoner. Du kan åpne hurtigmenyen i Norton-produktet ved å kontroll-klikke eller høyreklikke på ikonet til Norton-produktet i Dokk.

Du kan gjøre følgende i hurtigmenyen:

• Åpne hovedvinduet i Norton-produktet og vinduene Søk, LiveUpdate og Avansert.

• Du kan installere den siste versjonen av Norton-produktet på andre enheter.

• Beholde eller fjerne Norton-produktet-ikonet fra Dokk.

• Åpne Norton-produktet automatisk hver gang du logger på Mac-en.

• Vise Norton-programmet i mappen Programmer.

• Vis eller skjul Norton-produktet.

• Avslutt Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18853107_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 27/01/2017