Avansert beskyttelse

I vinduet Avansert kan du konfigurere avanserte beskyttelsesfunksjoner for Norton-produktet.

Dette er de forskjellige avanserte beskyttelsesfunksjonene:

Nedlasting av Norton DeepSight-fellesskapet

Med denne funksjonen kan du konfigurere Norton-produktet slik at det automatisk innhenter den oppdaterte listen over IP-adresser tilhørende datamaskiner som Symantec identifiserer som angripere.

Norton DeepSight-fellesskapet-innsending

Med denne funksjonen kan du angi at Norton-produktet automatisk skal sende enhver mistenkelig nettverksaktivitet til Symantec for evaluering.

Symantec lagrer kun den geografiske plasseringen til datamaskinen som sender inn hendelsen. Symantec lagrer ikke IP-adressen til datamaskinen.

Beskyttelse mot sårbarhet

Brukes til å angi at Norton-produktet skal gjennomsøke all nettverkstrafikk til og fra Mac-en, og sammenligne denne informasjonen med et sett angrepssignaturer.

Angrepssignaturene inneholder opplysninger som brukes til å identifisere forsøk på å utnytte kjente sårbarheter i operativsystemer og programmer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18373452_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017