Deaktivere eller aktivere avanserte beskyttelsesfunksjoner

I vinduet Avansert kan du deaktivere og aktivere følgende avanserte beskyttelsesfunksjoner i Norton-produktet:

• Nedlasting av Norton DeepSight-fellesskapet

• Norton DeepSight-fellesskapet-innsending

• Beskyttelse mot sårbarhet

De avanserte beskyttelsesfunksjonene er aktivert som standard. Symantec anbefaler at du ikke slår av noen av de avanserte brannmurfunksjonene.

Deaktiver eller aktiver Nedlasting av Norton DeepSight-fellesskapet

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden DeepSight.

4. Gjør ett av følgende på fanen Nedlastinger i vinduet Innstillinger for Norton DeepSight :

• Hvis du vil deaktivere Nedlasting av Norton DeepSight-fellesskapet, velger du Av.

• Hvis du vil aktivere Nedlasting av Norton DeepSight-fellesskapet, velger du .

5. Klikk på Fullført.

Deaktiver eller aktiver Norton DeepSight-felleskapet-innsending

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden DeepSight.

4. I vinduet Innstillinger for Norton DeepSight klikker du på kategorien Innsending for å gjøre ett av følgende:

• Hvis du vil deaktivere Norton DeepSight-fellesskapet-innsendinger, velger du Av.

• Hvis du vil aktivere Norton DeepSight-fellesskapet-innsendinger, velger du .

Deaktiver eller aktiver Beskyttelse mot sårbarhet

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. I raden Beskyttelse mot sårbarhet flytter du bryteren til Av eller På.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18373437_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017