Eksporter innstillingene for tilkoblingsblokkering for en nettverksplassering

Du kan eksportere innstillinger for nettverksplassering ved å bruke Eksporter -vinduet. Du kan bruke alternativet Eksporter under menyen Fil i menylinjen til Norton-produktet. Norton-produktet eksporterer innstillingene for nettverksplassering i filformatet .npfx.

Du kan bruke følgende alternativer til å eksportere innstillingene for nettverksplassering:

Eksporter alle innstillinger

Med dette alternativet kan du eksportere alle innstillinger for valgte nettverksplassering

Eksporter bare disse innstillingene

Med dette alternativet kan du eksportere kun de nødvendige innstillingene for valgte nettverksplassering. Velg mellom følgende alternativer:

• Programblokkering

• Tilkoblingsblokkering

• Programmer

• Tjenester og porter

• Soner

• Beskyttelse mot sårbarhet

• Norton DeepSightTM Community-nedlasting

Beskytte de eksporterte innstillingene med passord

Her kan du legge til et passord for å beskytte den eksporterte filen.

Du kan velge avmerkingsboksen Beskytt eksporterte innstillinger med passord til å beskytte eksporterte innstillinger for nettverksplassering.

Du kan importere lagrede innstillinger senere for å vise eller legge til en annen datamaskin som har Norton-produktet.

Eksporter innstillingene for tilkoblingsblokkering for en nettverksplassering

1. Klikk på Åpne Norton Security i Norton-hurtigmenyen.

2. På menylinjen til Norton-produktet klikker du på Fil > Eksporter.

3. I vinduet Eksporter velger du ønsket eksporteringsalternativ.

4. Klikk på Eksporter.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18373411_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017