Vis innstillinger for Plasseringsregistrering

Du kan vise nettverksplasseringen som Mac-en er koblet til for øyeblikket samt innstillingen for Plasseringsregistrering, i vinduet Plasseringsregistrering. Du kan også vise loggen over nettverksplasseringer Mac-en har vært koblet til før, og innstillingene for tilkoblingsblokkering for hver av disse.

Vis innstillinger for Plasseringsregistrering

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Plasseringsregistrering.

Vinduet Plasseringsregistrering viser nåværende nettverksplassering som Mac-en er koblet til.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18373296_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016