Innstillinger for Registrering av plassering

I innstillingene for Registrering av plassering kan du konfigurere brannmurinnstillingene basert på nettverksplasseringen som Mac-en er koblet til. Brannmurinnstillingene som du konfigurerer, inneholder innstillinger for tilkoblingsblokkeringer for programmet og tjenestene som kjører på Mac-en. Når du kobler en bærbar Mac til en ny nettverksplassering, ber Norton-produktet deg om å velge en ny brannmurinnstilling for nettverksplasseringen.

Du kan bruke vinduet Registrering av plassering til å gjøre følgende:

• Slå Registrering av plassering på eller av.

• Vise nettverksplasseringen Mac-en er koblet til for øyeblikket.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18373280_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017