Tilgangsinnstillinger for en tjeneste

Du kan bruke vinduet Tilkoblingsblokkering til å angi tilgangsinnstillinger for tjenester som kjører på Mac. Du kan f.eks. tilpasse tilgangsinnstillingene for FTP-tjenesten som gir tilgang til delte mapper på Mac via port 21. Du kan tilpasse brannmuren for FTP for å tillate eller blokkere innkommende og utgående tilkoblinger.

Når du legger til en eksisterende tjeneste, viser Norton-produktet porten som tjenesten bruker til å kommunisere innkommende og utgående tilkoblinger.

Du kan også angi standard og bestemte tilgangsinnstillinger for en tjeneste. Standard tilgangsinnstillinger gjelder alle koblinger til og fra datamaskiner som bruker tjenesten. Bestemte tilgangsinnstillinger brukes til å tillate og blokkere tilkoblinger til enkelte datamaskiner.

Du kan gjøre følgende for en tjeneste i vinduet Tilkoblingsblokkering :

• Konfigurere tilgangsinnstillingene

• Tilpasse spesifikke tilgangsinnstillinger

• Redigere tilgangsinnstillingene

• Fjerne tilgangsinnstillingene

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18368830_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 31/01/2017