Konfigurer Norton DeepSight Community-innsending

Norton DeepSight Community-innsending hjelper til med å oppdage nye sikkerhetstrusler ved å sende inn utvalgte sikkerhets- og programdata til analyse. Symantec vurderer disse dataene for å identifisere nye trusler og hvor de kommer fra. Du kan slå funksjonen Norton DeepSight Community-nedlasting av og på i vinduet Avansert beskyttelse for å tillate eller blokkere innsending av informasjon om sikkerhetsrisikoer.

Norton DeepSight Community-innsending samler og sender inn kun detaljert informasjon om Norton-relaterte feil og komponenter. Funksjonen samler og lagrer ikke personopplysninger om brukerne.

Konfigurer Norton DeepSight Community-innsending

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden DeepSight.

4. I vinduet Innstillinger for Norton DeepSight klikker du på kategorien Innsendinger for å gjøre ett av følgende:

• For å deaktivere Norton DeepSight Community -innsending, velg Av.

• For å aktivere Norton DeepSight Community-innsending, velg .

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18368495_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016