Konfigurer Norton DeepSight Community-nedlasting

Med Norton DeepSight Community-nedlasting kan du innhente den oppdaterte listen over IP-adresser som Symantec identifiserer som angripere.

Du kan slå på funksjonen Norton DeepSight Community-nedlasting for å innhente den oppdaterte listen over IP-adresser fra Symantec-serverne.

Du kan slå funksjonen Norton DeepSight Community-nedlasting av og på i vinduet Avansert beskyttelse for å tillate eller blokkere informasjonsnedlasting fra Symantec-serverne.

Konfigurer Norton DeepSight Community-nedlasting

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur i venstre rute.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden DeepSight.

Vinduet Norton DeepSight Community-nedlasting viser en liste over IP-adresser som Symantec identifiserer som angripere.

4. Velg et alternativ fra kategorien Nedlastinger for å angi tilkoblinger for alle IP-adressene i listen.

Velg mellom følgende alternativer:

Blokker alle tilkoblinger

Dette alternativet brukes til å blokkere innkommende og utgående tilkoblinger fra alle IP-adresser på listen.

Blokker kun innkommende tilkoblinger

Dette alternativet brukes til å blokkere innkommende tilkoblinger fra IP-adressene på listen.

5. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18368393_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/09/2016