Innstillinger for tilkoblingsblokkering

Du kan konfigurere innstillinger for tilkoblingsblokkering for et program, en tjeneste eller en IP-adresse. Basert på innstillinger for tilkoblingsblokkering vil brannmuren tillate eller blokkere innkommende og utgående nettverkstilkoblinger.

Innstillingene du konfigurerer for Tilkoblingsblokkering, gjelder kun for den valgte nettverksplasseringen. Innstillingene gjelder kun når Mac-en kobler til den angitte nettverksplasseringen.

Du kan konfigurere innstillingene for Tilkoblingsblokkering for følgende:

Programmer

Her kan du angi tilgangsinnstillingene for programmene som kjører på Mac-en.

Tjenester/porter

Brukes til å angi tilgangsinnstillingene for tjenestene og portene på Mac-en.

Soner

Brukes til å angi IP-adressen som du vil tillate eller blokkere tilkoblinger til eller fra.

Alle, i prioritert rekkefølge

Med denne funksjonen kan du vise alle tilgangsinnstillinger for en brannmurinnstilling du velger.

Når innstillingene overlapper, vil innstillingene på toppen av listen prioriteres over innstillingene på bunnen av listen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18368338_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 08/02/2017