Tilgangsinnstillinger for et program

Du kan bruke vinduet Tilkoblingsblokkering til å angi tilgangsinnstillinger for programmer som kobler til nettverk. Du kan tilpasse brannmuren så den tillater eller blokkerer nettverkstilkobling til og fra programmer som iTunes.

Du kan også definere standard og bestemte tilgangsinnstillinger for et program. Standard tilgangsinnstillinger gjelder for alle innkommende og utgående tilkoblinger på nettverket. Bestemte tilgangsinnstillinger brukes til å tillate og blokkere tilkoblinger til enkelte datamaskiner.

Du kan gjøre følgende for et program i vinduet Tilkoblingsblokkering :

• Konfigurere tilgangsinnstillingene

• Tilpasse spesifikke tilgangsinnstillinger

• Redigere tilgangsinnstillingene

• Fjerne tilgangsinnstillingene

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v18368297_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017