Sikkerhetsvarsel

Når en risiko oppdages, varsler Norton 360 Online deg med en melding. Du kan tillate, blokkere eller manuelt opprette en brannmurregel for risikoen. Norton 360 Online angir det foretrukne valget for håndtering av en risiko, som anbefalt.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Hva vil du gjøre? :

Tillat denne forekomsten

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det

Norton 360 Online oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton 360 Online en programregel som alltid tillater tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det

Norton 360 Online oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Alltid sperre

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton 360 Online en programregel som alltid blokkerer tilgangsforsøk fra dette programmet.

Lag en brannmurregel manuelt

Med dette alternativet kan du lage en brannmurregel manuelt, for å regulere tilgangsforsøk fra dette programmet

Om brannmurregler

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16554120_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 13/02/2011