Sikkerhetsvarsel

Når en risiko oppdages, varsler Norton Business Suite deg med en melding. Du kan tillate, blokkere eller manuelt opprette en programregel for risikoen. Dette varselet viser det anbefalte alternativet som du kan bruke til å håndtere dette sikkerhetsproblemet.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Tillat én gang

Lar deg tillate alle første tilgangsforsøk fra dette programmet. For påfølgende forsøk på tilgang, vil Norton Business Suite varsle deg om tilgangsforsøket.

Norton Business Suite oppretter ikke en programregel for dette programmet.

Tillat denne forekomsten

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Norton Business Suite oppretter ikke en programregel for dette programmet.

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton Business Suite en programregel som alltid tillater tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker én gang

Lar deg blokkere alle første tilgangsforsøk fra dette programmet. For påfølgende forsøk på tilgang, vil Norton Business Suite varsle deg om tilgangsforsøket.

Norton Business Suite oppretter ikke en programregel for dette programmet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Norton Business Suite oppretter ikke en programregel for dette programmet.

Alltid sperre

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton Business Suite en programregel som alltid blokkerer tilgangsforsøk fra dette programmet.

Manuell konfigurasjon

Med dette alternativet kan du manuelt opprette en programregel som styrer tilgangsforsøk fra dette programmet.

Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over i -en ved filnavnet. Hvis du vil se kilde, mål og trafikktype, beveger du musepekeren over bildet i varselet. Hvis du klikker på koblingen Flere detaljer, får du se mer informasjon om filen i vinduet File Insight.

Venstre del av vinduet Sikkerhetsvarsel viser omdømmeinformasjon om programmet eller prosessen. Hvis du vil ha informasjon om omdømmedetaljer, Om omdømmeinformasjonen i brannmurvarsler

Om brannmurregler

Om programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16554120_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013