Laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Hvis installasjonen av Norton-produktet mislykkes, kan du laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool. Med denne brukervennlige veiviseren får du hjelp til å opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD, DVD eller USB-nøkkel. Med Norton Bootable Recovery Tool kan du søke etter risikoer på datamaskinen som kan hindre installasjonen på datamaskinen, og fjerne disse.

Vi anbefaler at du laster ned og installerer veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool på en datamaskin fri for sikkerhetstrusler, og at du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på denne maskinen. Dersom du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en infisert datamaskin, kan det hende at gjenopprettingsmediet også blir infisert.

Du trenger en en aktiverings-PIN-kode for å kunne bruke Norton Bootable Recovery Tool.

Slik laster du ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool fra Internett

1. Gå til følgende adresse i nettleseren:

http://www.norton.com/recoverytool_n360_sos

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik laster du ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool fra Norton 360 Online

1. Klikk på Søk nå i hovedvinduet i Norton 360 Online.

2. I ruten Datamaskinsøk gjør du ett av følgende:

• Klikk på Hurtigsøk.

• Klikk på Fullstendig systemsøk.

3. Nederst i søkevinduet klikker du på klikk her ved siden av Hvis du tror det finnes flere risikoelementer.

4. På websiden Norton nødverktøy klikker du på Last ned Norton Bootable Recovery Tool.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16402158_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 24/04/2011