Laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Hvis installasjonen av Norton-produktet mislykkes, kan du laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool. Med denne brukervennlige veiviseren får du hjelp til å opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD, DVD eller USB-stasjon. Med Norton Bootable Recovery Tool kan du søke etter risikoer på datamaskinen som kan hindre installasjonen på datamaskinen, og fjerne disse.

Vi anbefaler at du laster ned og installerer veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool på en datamaskin fri for sikkerhetstrusler, og at du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på denne maskinen. Dersom du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en infisert datamaskin, kan det hende at gjenopprettingsmediet også blir infisert.

Du trenger en en aktiverings-PIN-kode for å kunne bruke Norton Bootable Recovery Tool.

Slik laster du ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool fra Internett

1. Åpne nettleseren, og gå til følgende URL:

http://www.norton.com/recoverytool_n360_sos

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Om Norton Bootable Recovery Tool

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en USB-stasjon

Opprette Norton Bootable Recovery Tool på en CD eller DVD

Opprette en ISO-fil for Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16402158_N360_Business_CC_2014_no_no