Konfigurere klientintegrering

Klientintegreringskategorien viser støttede e-postprogrammer eller klienter som er installert på datamaskinen, samt de tilknyttede adressebøkene. Når du velger et e-postprogram, legger Norton 360 Online til en Norton AntiSpam -rullegardinliste eller noen alternativer på verktøylinjen til det støttede e-postprogrammet. Du kan bruke Norton AntiSpam -rullegardinlisten eller alternativene til å klassifisere e-post som spam eller legitim. Du kan også bruke disse alternativene til å tømme spam-mappen og til å åpne Innstillinger -vinduet for å konfigurere Norton AntiSpam-innstillingene. Hvis e-postprogrammet ikke har en søppelmappe, vil den også legge til en Norton AntiSpam-mappe i mappeområdet. Du kan bruke Norton AntiSpam-mappen til å sortere og lagre spammeldinger. Hvis du e-postklient har en Norton AntiSpam-mappe fra den forrige versjonen av Norton 360 Online, vil Norton AntiSpam bruke Norton AntiSpam-mappen og ikke søppelmappen.

Følgende e-postklienter støtter ikke klientintegrering:

• Outlook 2010 64-biters

• Thunderbird

• Windows Mail

Når du merker en e-post som spam eller ikke spam, kan du sende den feilklassifiserte e-posten til Symantec som en form for tilbakemelding med Norton AntiSpam. Du kan bruke alternativet Tilbakemelding for å sende feilklassifisert e-post til Symantec for analyse.

Du kan også importere adresselisten i det støttede e-postprogrammet til tillatelseslisten og blokkeringslisten i Norton AntiSpam. Norton AntiSpam legger automatisk til nye e-postadresser fra adresseboken i det støttede e-postprogrammet én gang om dagen, når datamaskinen er inaktiv. Hvis du ønsker å importere adressene manuelt, kan du imidlertid bruke Importer -alternativet i Tillatelsesliste -vinduet.

Når du åpner e-postklienten, vises velkomstskjermen. Hvis du ikke vil at velkomstskjermen skal vises i fremtiden, merker du av for Ikke vis dette igjen før du klikker på Lukk. Norton 360 Online gir beskjed når Norton AntiSpam har blitt integrert med e-postklienten.

Norton AntiSpam importerer også automatisk adresselisten fra støttede e-postprogram. Dette gjøres ved første klientintegrering. Dette hjelper deg med å holde listen over tillatte og blokkerte avsendere av e-post, synkronisert med din nåværende adresseliste. Når Norton AntiSpam importerer adresser fra Outlook eller Windows , importeres også adressene på listene med trygge og blokkerte avsendere.

Norton 360 Online støtter Norton AntiSpam-integrasjon med følgende e-postprogram:

• Microsoft Outlook 2002/2003/2007/2010

• Outlook Express 6.0 eller nyere

Norton 360 Online støtter kun 32-bitersversjonen av Microsoft Outlook 2010.

Outlook Express starter automatisk på nytt når integreringen er fullført.

Slik konfigurerer du klientintegrering

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på AntiSpam under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I kategorien Klientintegrering slår du på eller av programmene du vil at Norton AntiSpam skal integreres med.

4. Velg en aller flere adressebøker som skal importeres automatisk til din tillatelsesliste.

5. Klikk på Bruk, så lagres endringene.

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om Norton AntiSpam

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1608238_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/09/2011