Angi varighet for Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Du kan angi hvor lang tid det skal gå før Norton identifiserer datamaskinen som inaktiv. Du kan velge en tallverdi (i minutter) mellom ett minutt og 30 minutter. Når du ikke bruker datamaskinen på tiden du har angitt, identifiserer Norton-produktet at datamaskinen er inaktiv. Norton-produktet kjører aktivitetene som er konfigurert til å kjøre når PC-en er inaktiv.

Angi varighet for Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I rullegardinlisten i raden Tidsavbrudd ved inaktivitet velger du varighet.

Du må kanskje rulle nedover i vinduet for å se alternativet.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16052251_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016