Angi varighet for tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Angi hvor lang tid det skal gå før Norton 360 Online identifiserer datamaskinen som inaktiv. Du kan velge en tallverdi (i minutter) mellom ett minutt og 30 minutter. Når du ikke bruker datamaskinen på tiden du har angitt, identifiserer Norton 360 Online at datamaskinen er inaktiv. Norton 360 Online kjører aktivitetene som er konfigurert til å kjøre når PCen er inaktiv.

Etter at du har angitt varigheten på tidsavbrudd ved inaktivitet, kan du vise Nedtelling til inaktivitet -linjen i Norton Oppgaver -vinduet. Nedtelling til inaktivitet -linjen viser om datamaskinen er inaktiv.

Slik angir du tidsavbrudd ved inaktivitet fra vinduet Innstillinger :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I rullegardinlisten i raden Tidsavbrudd ved inaktivitet velger du varighet.

Du må kanskje rulle nedover i vinduet for å se alternativet.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Slik angir du tidsavbrudd ved inaktivitet fra vinduet Norton Oppgaver :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. I Oppgaver -vinduet under PC-optimalisering - Oppgaver, klikker du på Kontroller Norton Oppgaver.

3. I rullegardinlisten Tidsavbrudd ved inaktivitet i vinduet Norton Oppgaver, velger du varighet.

4. Klikk på Lukk.

Om CPU- og minnegrafer

Om Norton Oppgaver

Slå optimalisering når datamaskinen er inaktiv av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16052251_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011