Angi varighet for tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Angi hvor lang tid det skal gå før Norton Business Suite identifiserer datamaskinen som inaktiv. Du kan velge en tallverdi (i minutter) mellom ett minutt og 30 minutter. Når du ikke bruker datamaskinen på tiden du har angitt, identifiserer Norton Business Suite at datamaskinen er inaktiv. Norton Business Suite kjører aktivitetene som er konfigurert til å kjøre når PCen er inaktiv.

Slik angir du tidsavbrudd ved inaktivitet fra vinduet Innstillinger :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I rullegardinlisten i raden Tidsavbrudd ved inaktivitet velger du varighet.

Du må kanskje rulle nedover i vinduet for å se alternativet.

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

Om CPU- og minnegrafer

Om Norton Oppgaver

Slå optimalisering når datamaskinen er inaktiv av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v16052251_N360_Business_CC_2014_no_no