Norton Family

Du kan opprette en Norton Family-konto ved hjelp av alternativet Norton Family. Norton Family er et foreldrestyringsprogram som gir deg en smart måte å beskytte barna mot farer på Internett på. Norton Family hjelper foreldre til å få en bedre forståelse av hva barn gjør på nett, slik at de kan beskytte og veilede dem bedre.

Du kan bruke Family -ikonet i den delen av hovedvinduet som heter Mer Norton til å opprette din Norton Family-konto. Dette ikonet er ikke tilgjengelig i alle versjoner av Norton-produktet. Du vil i så fall ikke ha tilgang til alternativene for Norton Family. Du må installere Norton Family Client på alle datamaskiner barna bruker. Hvis barna bruker samme datamaskin, må du opprette brukerkontoer for hvert barn, og deretter installere Norton Family Client på maskinen.

Etter at du har opprettet en konto, kan du konfigurere innstillingene på nettstedet til Norton Family, slik at du får overvåket barnas nettaktiviteter. Du kan logge på Norton Family-kontoen når som helst for å se hva barna driver med på Internett. Du kan bruke Family -ikonet i hovedvinduet til å logge på kontoen og se barnas nettaktiviteter.

Følgende funksjoner i Norton Family kan brukes til å overvåke barnas nettaktiviteter:

• Overvåking av Android-enhet

• Overvåking av iOS enhet (kun søk og Internett)

• Overvåke og blokkere Internett

• Tidsovervåking

• Overvåking av sosiale nettverk

• Søkeovervåking

• Posisjonsovervåkning

Norton Family er ikke tilgjengelig i alle Norton-produkter. Du vil i så fall ikke ha tilgang til alternativene for Norton Family.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15978341_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016