Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Når du stiller inn et søk slik at det kjøres når datamaskinen er inaktiv, registrerer Norton 360 Online når datamaskinen er inaktiv, og kjører søk da. Du kan angi varigheten av Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet for å bestemme hvor lang tid det skal ta før Norton 360 Online identifiserer datamaskinen som inaktiv. Hvis du for eksempel angir Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet som 10 minutter, og du ikke bruker datamaskinen på 10 minutter. I så fall identifiserer Norton 360 Online datamaskinen som inaktiv etter 10 minutter. Du kan angi tidsavbrudd ved inaktivitet etter en periode på mellom 1 og 30 minutter. Standardvarigheten er 10 minutter.

Etter at du har angitt varigheten på tidsavbrudd ved inaktivitet, kan du vise linjen Nedtelling til inaktivitet i vinduet Norton Oppgaver, for å bekrefte at datamaskinen er inaktiv.

Angi varighet for tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15977448_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/09/2011