Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Når du stiller inn et søk slik at det kjøres når datamaskinen er inaktiv, registrerer Norton Business Suite når datamaskinen er inaktiv, og kjører søk da. Du kan angi varigheten av Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet, for å bestemme hvor lang tid det skal ta før Norton Business Suite identifiserer datamaskinen som inaktiv. Eksempel: Du angir Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet som 10 minutter, og du bruker ikke datamaskinen på 10 minutter. I så fall identifiserer Norton Business Suite datamaskinen som inaktiv etter 10 minutter. Du kan angi varigheten av Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet fra 1 minutt til 30 minutter. Standardvarigheten er 10 minutter.

Angi varighet for tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15977448_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/07/2013