Avinstallere Norton-produktet

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Du kan fjerne Norton-produktet fra datamaskinen på følgende måter:

• Fra Windows Kontrollpanel.

• Fra Start -menyen.

• Fra Start -skjermen i Windows (Windows 8/8.1).

Du bør skrive ut dette hjelpeemnet før du fortsetter med avinstalleringen. Du kan ikke bruke elektronisk hjelp mens du avinstallerer.

Du kan installere produktet på nytt ved å bruke installasjonsfilen du lastet ned fra Norton. Laste ned og installere Norton-produktet på enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15972972_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018