Avinstallere Norton 360 Online

Du kan fjerne Norton 360 Online fra datamaskinen slik:

• Fra Windows Kontrollpanel

• Fra Start -menyen

Du bør skrive ut hjelpeemnet Slik avinstallerer du Norton 360 Online før du fortsetter med avinstalleringen. Du kan ikke bruke elektronisk hjelp mens du avinstallerer.

Hvis du vil installere Norton 360 Online på nytt, må du først avinstallere Norton 360 Online fra datamaskinen. Du kan installere produktet på nytt ved å bruke installasjonsfilen du lastet ned fra Symantecs webområde, eller fra CDen. Hvis du vil installere Norton 360 Online på nytt, følger du fremgangsmåtene for installasjon i brukerhåndboken.

Slik avinstallerer du Norton 360 Online fra Kontrollpanelet i Windows.

1. Klikk på Start > Kontrollpanel på oppgavelinjen i Windows.

2. Fra Windows kontrollpanel gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du på Legg til eller fjern programmer.

• I Windows Vista klikker du på Programmer og funksjoner.

• I Windows 7 klikker du på Programmer > Programmer og funksjoner.

Alternativet Programmer I Windows 7 er tilgjengelig når du velger alternativet Kategori i rullegardinlisten Visning av.

3. På listen over installerte programmer gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du Norton 360 Online, og deretter Endre/fjern.

• I Windows Vista og Windows 7 klikker du på Norton 360 Online og deretter Avinstaller/endre.

4. Klikk på ett av følgende på siden som kommer opp, under Velg ditt avinstalleringsalternativ :

Jeg har tenkt å installere et Norton-produkt på nytt i fremtiden, og vil bevare innstillingene mine.

Lar deg beholde innstillinger, passord og alternativer for Norton-funksjoner før du avinstallerer Norton 360 Online.

Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere Norton 360 Online eller et annet Norton-produkt på nytt.

Fjern alle brukerdata.

Fjerner hele Norton 360 Online uten å lagre innstillinger, passord og alternativer

5. Gjør ett av følgende:

• Velg Start på nytt nå (anbefales) for å starte datamaskinen på nytt.

• Klikk på Start på nytt senere hvis du heller vil det.

Norton 360 Online er ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

Slik avinstallerer du Norton 360 Online fra Start-menyen

1. På Windows-oppgavelinjen klikker du på Start > Alle programmer > Norton 360 Online > Avinstaller Norton 360 Online.

2. Klikk på ett av følgende på siden som kommer opp, under Velg ditt avinstalleringsalternativ :

Jeg har tenkt å installere et Norton-produkt på nytt i fremtiden, og vil bevare innstillingene mine.

Lar deg beholde innstillinger, passord og alternativer for Norton-funksjoner før du avinstallerer Norton 360 Online.

Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere Norton 360 Online eller et annet Norton-produkt på nytt.

Fjern alle brukerdata.

Fjerner hele Norton 360 Online uten å lagre innstillinger, passord og alternativer

3. Gjør ett av følgende:

• Velg Start på nytt nå (anbefales) for å starte datamaskinen på nytt.

• Klikk på Start på nytt senere hvis du heller vil det.

Norton 360 Online er ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

Om Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15972972_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 02/11/2011