Avinstallere Norton Business Suite

Du kan fjerne Norton Business Suite fra datamaskinen slik:

• Fra Windows Kontrollpanel.

• Fra Start -menyen.

• Fra Start -skjermen i Windows 8.

Du bør skrive ut hjelpeemnet Slik avinstallerer du Norton Business Suite før du fortsetter med avinstalleringen. Du kan ikke bruke elektronisk hjelp mens du avinstallerer.

Hvis du vil installere Norton Business Suite på nytt, må du først avinstallere Norton Business Suite fra datamaskinen. Du kan installere produktet på nytt ved å bruke installasjonsfilen du lastet ned fra Symantecs nettsted, eller fra CDen. Hvis du vil installere Norton Business Suite på nytt, følger du fremgangsmåtene for installasjon i brukerhåndboken.

Slik avinstallerer du Norton Business Suite fra Kontrollpanelet i Windows:

1. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Start > Kontrollpanel på oppgavelinjen i Windows.

• I Windows 8 klikker du på Kontrollpanel på skjermen Apper under Windows System.

2. Fra Windows kontrollpanel gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du på Legg til eller fjern programmer.

• I Windows Vista dobbeltklikker du på Programmer og funksjoner.

• I Windows 7 eller nyere klikker du på Programmer > Programmer og funksjoner.

Alternativet Programmer i Windows 7 eller nyere er tilgjengelig når du velger alternativet Kategori i rullegardinlisten Vis etter.

3. På listen over installerte programmer gjør du ett av følgende:

• I Windows XP klikker du Norton Business Suite, og deretter Endre/fjern.

• I Windows Vista eller nyere klikker du på Norton Business Suite og deretter Avinstaller/endre.

4. Klikk på ett av følgende på siden som kommer opp, under Velg ditt avinstalleringsalternativ :

Jeg har tenkt å installere et Norton-produkt på nytt i fremtiden, og vil bevare innstillingene mine.

Du beholder innstillinger, passord og alternativer for Norton-funksjoner før du avinstallerer Norton Business Suite.

Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere Norton Business Suite eller et annet Norton-produkt på nytt.

Fjern alle brukerdata.

Fjerner hele Norton Business Suite uten å lagre innstillinger, passord og alternativer.

5. Gjør ett av følgende:

• Velg Start på nytt nå (anbefales) for å starte datamaskinen på nytt.

• Klikk på Start på nytt senere hvis du heller vil det.

Norton Business Suite er ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

Slik avinstallerer du Norton Business Suite fra Start-menyen

1. På Windows-oppgavelinjen klikker du på Start > Alle programmer > Norton Business Suite > Avinstaller Norton Business Suite.

2. Klikk på ett av følgende på siden som kommer opp, under Velg ditt avinstalleringsalternativ :

Jeg har tenkt å installere et Norton-produkt på nytt i fremtiden, og vil bevare innstillingene mine.

Du beholder innstillinger, passord og alternativer for Norton-funksjoner før du avinstallerer Norton Business Suite.

Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere Norton Business Suite eller et annet Norton-produkt på nytt.

Fjern alle brukerdata.

Fjerner hele Norton Business Suite uten å lagre innstillinger, passord og alternativer.

3. Gjør ett av følgende:

• Velg Start på nytt nå (anbefales) for å starte datamaskinen på nytt.

• Klikk på Start på nytt senere hvis du heller vil det.

Norton Business Suite er ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

Slik avinstallerer du Norton Business Suite fra Start-skjermen i Windows 8

1. Gå til Start -skjermen og høyreklikk Norton Business Suite. Deretter klikker du på Avinstaller.

2. Klikk på Norton Business Suite i listen over installerte programmer og klikk deretter på Avinstaller/endre.

3. Klikk på ett av følgende på siden som kommer opp, under Velg ditt avinstalleringsalternativ :

Jeg har tenkt å installere et Norton-produkt på nytt i fremtiden, og vil bevare innstillingene mine.

Du beholder innstillinger, passord og alternativer for Norton-funksjoner før du avinstallerer Norton Business Suite.

Velg dette alternativet hvis du ønsker å installere Norton Business Suite eller et annet Norton-produkt på nytt.

Fjern alle brukerdata.

Fjerner hele Norton Business Suite uten å lagre innstillinger, passord og alternativer.

4. Gjør ett av følgende:

• Velg Start på nytt nå (anbefales) for å starte datamaskinen på nytt.

• Klikk på Start på nytt senere hvis du heller vil det.

Norton Business Suite er ikke fullstendig avinstallert før du har startet datamaskinen på nytt.

Om Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15972972_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 29/07/2013