Direktemeldingssøk

I vinduet Direktemeldingssøk kan du tilpasse søk i filer du mottar gjennom direktemeldingsprogram. Du kan velge støttede direktemeldingsprogrammer du kan komme til å motta filer gjennom. Norton Business Suite søker gjennom filene du mottar fra de valgte direktemeldingsprogrammene.

Du bør konfigurere direktemeldingsprogrammer du har installert etter at du installerte Norton Business Suite, for å sikre full beskyttelse.

Norton Business Suite søker automatisk etter og aktiverer direktemeldingsprogrammet. Du kan også klikke på koblingen her for å aktivere direktemeldingsprogrammet.

Du kan velge følgende alternativer for direktemeldinger:

Yahoo! Messenger

Gjennomsøker vedlegg som mottas fra Yahoo! Messenger.

Krever en versjon mellom 5.0 til 6.1, eller 9.0 eller senere.

AOL Instant Messenger - AIM

Gjennomsøker vedlegg som mottas fra AOL Instant Messenger.

Krever en versjon mellom 4.7 og 5.9.

MSN Messenger/Windows Live Messenger

Gjennomsøker vedlegg som mottas fra MSN Messenger.

Krever MSN Messenger versjon 6.0 - 14.0

Direktemeldingssøk støttes ikke for Windows Live Messenger 2011.

Cerulean Studios / Trillian

Gjennomsøker vedlegg som mottas fra Cerulean Studios / Trillian Messenger.

Krever versjon 3.1 eller nyere.

Hvis du installerte Trillian etter at du installerte Norton Business Suite, må du starte Trillian på nytt for å søke gjennom filene du mottar gjennom dette direktemeldingsprogrammet.

Om å holde datamaskinen trygg

Om innstillinger for søk og risikoer

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15911853_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/10/2011