Enhetsdetaljer

I vinduet Enhetsdetaljer kan du se detaljene om en datamaskin som er koblet til nettverket. Du kan kun se detaljer om de datamaskinene du har satt opp for fjernovervåkning.

Detaljene i vinduet Enhetsdetaljer varierer, avhengig av hvilken versjon av Norton-produktet som er installert på datamaskinene. Hvis du vil se utfyllende detaljer om en datamaskin du ønsker å fjernovervåke, må du installere den nyeste versjonen av Norton Business Suite.

Hvis datamaskinene på nettverket har den siste versjonen av Norton Business Suite, kan du se følgende detaljer om en enhet:

• Beskyttelse mot nettfisking

• Statistikker for Beskyttelse mot nettfisking

• AntiSpam

• Antispionprogram

• AntiVirus

• Automatisk LiveUpdate

• Nettleserbeskyttelse

• Søk i innkommende e-post

• Søk i direktemeldinger

• Inntrengingsforhindring

• Siste 5 AntiVirus-trusler

• Siste 5 AntiVirus-trusler med høy risiko

• Siste fullstendige systemsøk

• Søk i utgående e-post

• Produktversjon

• Beskyttelsesoppdateringer

• Stadige oppdateringer

• Smart brannmur

• SONAR-beskyttelse

• Tjenestestatus

• Dato for virusdefinisjoner

• Windows automatisk oppdatering

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Finne versjonsnummeret på produktet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15911609_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/07/2013