Vise enhetsdetaljene

Med nettverkssikkerhetskartet kan du vise detaljer om datamaskinen. Du kan se følgende detaljer:

• Konfigurasjonsstatusen til beskyttelsesfunksjonene, for eksempel Auto-Protect, inntrengingsforhindring, og e-postsøk.

• Konfigurasjonsstatusen til definisjonsoppdateringene, for eksempel Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer.

• Versjonsnummeret til Norton-produktet.

• Tjenestestatusen til Norton-produktet.

• Konfigurasjonsstatusen til transaksjonsbeskyttelsen, for eksempel Identity Safe og Beskyttelse mot nettfisking.

• De siste fem AntiVirus-truslene som ble oppdaget.

Vise enhetsdetaljene

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer i raden Nettverkssikkerhetskart.

4. Klikk på enheten du vil se detaljer for på nettverkskartet, i vinduet Nettverkssikkerhetskart.

Du kan kun se detaljer om datamaskinene du fjernovervåker.

5. Klikk på Detaljer i delen for enhetsdetaljer ved siden av Kategori.

6. I vinduet Enhetsdetaljer ser du detaljene om enheten.

7. Klikk på Lukk.

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Konfigurere fjernovervåking

Om nettverkssikkerhetskartet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15910143_N360_Business_CC_2014_no_no