Foreldrestyring

Med Foreldrestyring kan du håndtere barnas bruk av datamaskinen og Internett. Norton Online Family er et foreldrestyringsprogram som hjelper deg å beskytte barna mot farer på Internett. Du kan gi tilgang til bestemte sider på Internett basert på alderen og modenheten til barna.

Du kan bruke koblingen Klikk her for å konfigurere til å logge på Norton Online Family og endre innstillingene samt se barnets nettaktiviteter.

Du kan bruke ikonet Online Family nederst i hovedvinduet til å logge på Norton Online Family-kontoen og se de siste varslene.

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle versjoner av Norton 360 Online.

Om hovedvinduet i Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15769057_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/09/2011