Norton Autofix

Norton Autofix tilbyr en rekke tekniske støtte- og kundeservicealternativer. Når du klikker på alternativet Få støtte i rullegardinmenyen Støtte, utfører Norton Autofix et hurtigsøk på datamaskinen, og fikser problemer uten at du trenger å gjøre noe. Dersom problemet vedvarer, kan du bruke alternativet Gå til webområdet for brukerstøtte i vinduet Norton Autofix for å gå til Nortons webområde for brukerstøtte. Her finner du ytterligere hjelp samt kontaktinformasjon.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av språk eller produkt.

Datamaskinen må være tilkoblet Internett for at du skal få tilgang til Norton Autofix. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton 360 Online. Norton 360 Online ser etter en Internett-tilkobling og oppdaterer når du starter Norton Autofix.

Norton 360 Online sjekker Internett-tilkoblingen når du klikker på Få støtte. Dersom du har problemer med å koble deg til Internett, anbefaler Norton 360 Online følgende:

• Kontroller nettverkskabelen

• Kontroller innstillingene for trådløst nettverk

• Kontroller nettverkskortet

• Kontroller DSL-tilkoblingen eller modemet

Klikk på Prøv på nytt og følg instruksjonene på skjermen hvis problemet vedvarer.

Om Norton Autofix

Løse et problem med Norton Autofix

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15756942_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/11/2011