Norton Autofix

Norton Autofix tilbyr en rekke tekniske støtte- og kundeservicealternativer. Når du klikker på alternativet Få støtte i rullegardinmenyen Støtte, utfører Norton Autofix et hurtigsøk på datamaskinen, og fikser problemer uten at du trenger å gjøre noe.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av språk eller produkt.

Datamaskinen må være tilkoblet Internett for at du skal få tilgang til Norton Autofix. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton Business Suite. Norton Business Suite ser etter en Internett-tilkobling og oppdaterer når du starter Norton Autofix.

Norton Business Suite sjekker Internett-tilkoblingen når du klikker på Få støtte. Hvis du har problemer med å koble deg til Internett, anbefaler Norton Business Suite at du kontrollerer følgende:

• Kontroller at nettverkskabelen er koblet til.

• Kontroller at de trådløse innstillingene er riktige.

• Kontroller at nettverkskortet er riktig konfigurert.

• Kontroller at DSL- eller kabelmodemet er koblet til.

Etter at du har utført disse kontrollene, klikker du på Prøv på nytt for å bekrefte Internett-tilkoblingen.

Om Norton Autofix

Løse et problem med Norton Autofix

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15756942_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 07/01/2013