Proxy-innstillinger for nettverket

Det kan hende at datamaskinen er i et nettverk som bruker proxy-server til å koble seg til Internett. I så fall må du angi proxy-innstillingene. LiveUpdate bruker for eksempel disse innstillingene til å innhente definisjoner. Bruk koblingen Konfigurer til å åpne vinduet Proxy-innstillinger for nettverk, og angi URLen for automatisk konfigurering, proxy-innstillingene og godkjenningsdetaljene etter behov.

Om proxy-innstillinger for nettverk

Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15708127_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011