Proxy-innstillinger for nettverket

Proxy-servere kontrollerer Internett-tilgangen, og forhindrer at eksterne datamaskiner får tilgang til nettverket. Hvis nettverket ditt bruker en proxy-server for å koble seg til Internett, kan du oppgi proxy-serverens opplysninger i dette vinduet. Norton-relaterte funksjoner som krever at du er koblet til Internett, kan kun kjøres når du har konfigurert proxy-serverdetaljene. Norton Insight bruker f.eks. de angitte proxy-serverinnstillingene til å kommunisere med Symantec-serverne.

Hvis nettverket bruker automatiske konfigureringsskript til å styre Internett-tilgangen, kan du oppgi URLen til den nødvendige PAC-filen. En PAC-fil inneholder koden som forteller leseren om proxy-innstillingene for ulike webområder på Internett. Den inneholder de ordene du vil filtrere og blokkere mens du surfer på nettet. Du kan også velge å la leseren oppdage proxy-innstillingene automatisk. Hvis du vil bruke manuelle innstillinger for nettverket, må du sørge for at du deaktiverer alternativene for Automatisk konfigurering.

Bruk følgende deler i vinduet til å angi proxy-innstillingene:

Automatisk konfigurering

Her kan du angi URLen eller skriptet for automatisk konfigurering.

Du får følgende alternativer:

• Oppdag innstillinger automatisk

Nettleseren oppdager nettverksinnstillingene automatisk.

Hvis du ikke vil overstyre de manuelle innstillingene for nettverkstilkoblinger, må du deaktivere dette alternativet.

• Bruk automatisk konfigureringsskript

Nettleseren bruker URLen eller skriptet for automatisk konfigurering til å styre Internett-tilgang for LiveUpdate.

Du bruker boksen URL til å oppgi HTTP-URLen eller HTTPS-URLen.

Proxy-innstillinger

Her oppgir du proxy-innstillingene.

Merk av for Bruk proxy-server for HTTP-tilkoblinger under Proxy-innstillinger, og gjør deretter følgende:

• Skriv inn URLen eller IP-adressen til proxy-serveren i Adresse -boksen.

• Skriv inn portnummeret til proxy-serveren i Port -boksen.

Verdien kan være mellom 1 og 65535.

Verifisering

Med dette alternativet kan du koble til Internett via en server som krever verifisering. Merk av for alternativet Jeg trenger autorisasjon for å koble til gjennom brannmuren eller proxy-serveren for å aktivere boksene Brukernavn og Passord.

Bruk Brukernavn - og Passord -feltene til å skrive inn verifiseringsopplysningene.

Om proxy-innstillinger for nettverk

Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15708050_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/07/2013