Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Når du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-serverens opplysninger. I vinduet Proxy-innstillinger for nettverk kan du angi automatiske konfigureringsinnstillinger, proxy-innstillinger og innstillinger for proxy-servergodkjenning. Med proxy-innstillinger for nettverket kan du koble til Internett mens du f.eks. aktiverer produktet, eller hvis du trenger tilgang til støttealternativene.

Slik konfigurerer du proxy-innstillingene for nettverket :

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer i raden Proxy-innstillinger for nettverk.

4. I vinduet Proxy-innstillinger for nettverk gjør du følgende:

• Hvis du vil at nettleseren automatisk skal oppdage tilkoblingsinnstillingene for nettverket, merker du av for Oppdag innstillinger automatisk under Automatisk konfigurering.

• Hvis proxy-serveren trenger en URL for automatisk konfigurering, merker du av for Bruk automatisk konfigureringsskript under Automatisk konfigurering. Skriv inn URLen (f.eks. file://C:/Proxy.pac) i URL -boksen.

• Hvis nettverket bruker en proxy-server, merker du av for Bruk proxy-server for HTTP-tilkoblinger under Proxy-innstillinger. I boksen Adresse skriver du inn URLen eller IP-adressen til proxy-serveren, og i Port -boksen skriver du portnummeret til den. Verdien kan være mellom 1 og 65535.

• Hvis proxy-serveren krever et brukernavn og et passord, merker du av for Jeg trenger godkjenning for å koble til meg til via brannmur eller proxy-server under Verifisering. Skriv inn brukernavnet i Brukernavn -boksen og passordet i Passord -boksen.

5. Klikk på Bruk i vinduet Proxy-innstillinger for nettverket.

Om proxy-innstillinger for nettverk

Finne IP-adressen til en datamaskin

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15707976_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011