Slå Stadige oppdateringer av og på

Stadige oppdateringer gir hyppige og lette oppdateringer hvert femte minutt, mellom fullstendige oppdateringer. Sørg alltid for at alternativet Stadige oppdateringer er slått på. Det beskytter deg mot de siste truslene, uten at dette går utover datamaskinens ytelse eller Internett-opplevelsen.

Du må være tilkoblet Internett for å innhente de siste definisjonsoppdateringene ved hjelp av Stadige oppdateringer. Du kan bare aktivere eller deaktivere Stadige oppdateringer hvis Automatisk LiveUpdate er aktivert.

Slik slår du Stadige oppdateringer av og på

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Antispionprogram og oppdateringer i vinduet Antivirus.

4. Gjør ett av følgende i raden Stadige oppdateringer under Automatisk LiveUpdate :

• Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av for å deaktivere Stadige oppdateringer.

• Flytt Av/på -bryteren til venstre mot for å aktivere Stadige oppdateringer.

5. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

6. Klikk på Lukk.

Om Stadige oppdateringer

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15707710_N360_Business_CC_2014_no_no