Om Stadige oppdateringer

I tillegg til definisjonsoppdateringene som automatisk LiveUpdate laster ned, bruker Norton 360 Online direkteavspillingsteknologi til å laste ned de siste virusdefinisjonene. Disse nedlastningene kalles Stadige oppdateringer. Stadige oppdateringer er lettere og raskere enn Automatisk LiveUpdate. Disse beskytter datamaskinen mot stadige trusler på Internett. Stadige oppdateringer beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer i rask utvikling, uten at dette går utover datamaskinens ytelse. Stadige oppdateringer bør alltid være slått på, for å få de siste oppdateringene.

Stadige oppdateringer ser etter definisjonsoppdateringer hvert femte minutt. Hvis det finnes tilgjengelige definisjonsoppdateringer, laster LiveUpdate ned de strømmede virusdefinisjonene. Stadige oppdateringer tilbyr oppdateringer mellom fullstendige oppdateringer, som Automatisk LiveUpdate laster ned hver time. Norton 360 Online fletter den nye strømmen som er lastet ned, med de siste oppdateringene som er installert. Stadige oppdateringer gir ekstra beskyttelse mot de siste risikoene på en rask måte, mellom de fullstendige oppdateringene, uten å forstyrre Internett-opplevelsen.

Selv om du ikke aktiverer Stadige oppdateringer, henter LiveUpdate alle strømmene du har gått glipp av, og oppdaterer datamaskinen i løpet av de fullstendige definisjonsoppdateringene.

Slå Stadige oppdateringer av og på

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15707635_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 05/04/2011