Planlegge et fullstendig systemsøk

Norton oppdager automatisk når datamaskinen er inaktiv, og kjører et Hurtigsøk. Fullstendige systemsøk beskytter datamaskinen mot infisering, uten at dette går utover datamaskinens ytelse. Du kan legge fullstendig systemsøk til bestemte datoer og klokkeslett, eller med jevne mellomrom.

Du kan planlegge fullstendige systemsøk i vinduet Søk.

Planlegge et Fullstendig System Søk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av Fullstendig systemsøk i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. I vinduet Rediger søk under Når vil du kjøre søket? angir du tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres.

De fleste tidsintervallene inneholder ekstra alternativer som du kan bruke til å justere tidsplanen ytterligere. Angi de ekstra alternativene der det er nødvendig.

6. Klikk på Neste.

7. Klikk på Lagre i kategorien Søkealternativer.

Hvordan bruke Norton Security for å søke etter trusler på datamaskinen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15672755_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017