Planlegge et fullstendig systemsøk

Norton 360 Online oppdager automatisk når datamaskinen er inaktiv, og kjører et fullstendig systemsøk. Fullstendige systemsøk beskytter datamaskinen mot infisering, uten at dette går utover datamaskinens ytelse. Du kan legge fullstendig systemsøk til bestemte datoer og klokkeslett, eller med jevne mellomrom.

Du kan planlegge fullstendige systemsøk i vinduet Søk.

Slik planlegger du et fullstendig systemsøk :

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av Fullstendig systemsøk i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. I vinduet Rediger søk under Når vil du kjøre søket? angir du tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres.

De fleste tidsintervallene inneholder ekstra alternativer som du kan bruke til å justere tidsplanen ytterligere. Angi de ekstra alternativene der det er nødvendig.

6. Klikk på OK.

Om planlegging av søk

Kjøre et fullstendig systemsøk

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15672755_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/11/2011