Redigere et egendefinert søk

Du kan redigere et tidligere opprettet egendefinert søk. Du kan ta med tilleggsfiler eller -mapper i søket, eller fjerne filene og mappene du ikke ønsker å søke i. Du kan også endre navnet på søket.

Du kan redigere egendefinerte søk i vinduet Søk.

Redigere et egendefinert søk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av det egendefinerte søket du vil endre, i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. Velg elementene du vil gjennomsøke, i kategorien Søk i elementer i vinduet Rediger søk.Velge søkeelementer

6. Angi tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres i kategorien Planer for søk.Planlegg et søk

7. Konfigurer alternativene for søk i kategorien Søkealternativer.Konfigurere søkealternativene

8. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15672377_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017