Gjenopprett Identity Safe-data

Noen ganger kan det hende at du må gjenopprette Identity Safe-data. Gjenoppretting kan være nødvendig i følgende tilfeller:

• Ved feil med datamaskinen.

Hvis Identity Safe-data har blitt skadet. Hvis Identity Safe ikke gjenkjenner et korrekt passord, kan du gjenopprette dataene. Hvis du er sikker på at passordet er riktig, kan du prøve å gjenopprette Identity Safe-dataene. Noen data kan være tapt, men den viktigste informasjonen, som kort og merknader, beholdes.

• Hvis du glemmer Identity Safe-passordet.

Med Norton 360 Online kan du skrive inn feil passord to ganger. Hvis du ikke lykkes, gir Norton 360 Online deg mulighet til å gjenopprette Identity Safe-data.

Om å eksportere og importere Identity Safe-data

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15655496_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/02/2011