Gjenopprett Identity Safe-data

Noen ganger kan det hende at du må gjenopprette Identity Safe-data. Identity Safe-data kan skades, for eksempel hvis datamaskinen krasjer. Hvis Identity Safe ikke gjenkjenner et korrekt passord, kan du gjenopprette dataene. Hvis du er sikker på at passordet er riktig, kan du prøve å gjenopprette Identity Safe-dataene. Noen data kan være tapt, men den viktigste informasjonen, som kort og merknader, beholdes.

Om import- og eksportinnstillinger i Norton Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15655496_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013