Vise CPU- og minnegrafen

Norton overvåker både hvor mye systemet bruker av CPU og minne, og hvor mye Norton bruker av CPU og minne. Grafen på venstre siden av vinduet Grafer viser måler for CPU-bruk.

Vise CPU- og minnegrafen

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Grafer i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Bruk i venstre rute av vinduet Grafer.

3. Gjør ett av følgende:

• Klikk på kategorien CPU for å vise CPU-grafen.

• Klikk på kategorien Minne for å vise minnegrafen.

• Hvis du vil forstørre eller forminske grafen, klikker du på 10 m, 30 m, 90 m, 1 D, 1 W eller 1 M ved siden av Zoom -alternativet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15625060_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/06/2017