Vise CPU- og minnegrafer

Norton 360 Online overvåker både hvor mye systemet bruker av CPU og minne, og hvor mye Norton bruker av CPU og minne. Kategoriene CPU og Minne øverst på ytelsesgrafen viser henholdsvis CPU-grafen og minnegrafen.

Du kan bruke alternativet Zoom for å få et forstørret bilde av CPU-grafen og minnegrafen. Hvis du f.eks. velger alternativet 10 min., viser Norton 360 Online en forstørret visning av CPU-grafen eller minnegrafen for de siste ti minuttene. Hvis du velger alternativet 1 U, viser Norton 360 Online CPU-grafen og minnegrafen for den siste uken.

Grafene viser som standard aktiviteten i løpet av de siste 90 minuttene.

Slik viser du CPU- og minnegrafen:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Oppsummering.

2. I vinduet Oppsummering gjør du ett av følgende:

• Klikk på kategorien CPU for å vise CPU-grafen.

• Klikk på kategorien Minne for å vise minnegrafen.

• Hvis du vil forstørre eller forminske grafen, klikker du på 10 min, 30 min, 1 D, 1 U eller 1 M ved siden av alternativet Zoom.

Om CPU- og minnegrafer

Se loggført data for CPU- og minnebruk

Peke ut ressurskrevende prosesser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v15625060_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011